Kremalog: Yıllar Yollar Krediler Kediler...

Kategoriler

24 Nisan 2021 Cumartesi

Yıllar Yollar Krediler Kediler...

Aylar yıllar geçiyor, zaman akıyor ve blog sürekli boş kalıyor. Gerçi gelip giden ya da yazıları okuyan da yok ancak yine de yazmadıkça hayıflanıyor insan.

Yazmadığım dönemin en büyük olayı elbette Covid 19 Pandemisi ve onun hayatımıza soktuklarıyla hayatımızdan çaldıkları diyebiliriz. Maske insan ifadesinin ortasına kabus gibi çöktü, aylarca evde kaldık, ara ara kısmen serbestleştik ama her seferinde daha kötü bir şekilde kapandık. Ekonominin de kötü etkilenmesiyle ne tam kapanabilen, ne tam açılabilen tam Türk usulü bir sistemde yaşamaya devam ediyoruz.

Aradan geçen bir yılda şahsi olarak bir sürü kredi borcu oluşturdum, mesleki olarak hayatımda değişen hiçbir şey olmadı. Gerçi ülkeye baktığımızda da değişen tek şey döviz kuru diyebiliriz, onun da benim gibi sadece borcu artıyor. 

2020de yaptığım en güzel şey motosikletle Adrasan'a gitmekti. Birkaç günlük kamp ve sonra gerisin geri İstanbul'a dönüş. Yolda kısa maceralar ve küçük uğrak noktaları oluştursam da her güzel şey gibi hızlı bitti.

Mimar Sinan GSF'de her şey güzel ama gidemiyorum, dersleri takip edemiyorum zira bir YMM bataklığına düştüğüm için oraya odaklanamıyorum. 

Bu seneden beklentilerim büyük, çamurlardan kurtulup bu işi bırakacağım ve okula daha çok zaman ayıracağım ve bir kedi sahipleneceğim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder